Conchiglioni
Conchiglioni is loved throughout Italy for its shape.
Stuffed, baked, or paired with fresh toppings, they’re perfect for any occasion and make every day a celebration.

Who we are
Pasta Porreca is a part of “Monteserico” business group, named in honor of the castle, an outpost of this frontier land.










RECIPES
Spaghetti all’assassina
A tasty first course that has recently become part of the Bari tradition, as well as a tasty way to use up leftover sauce. Spaghetti all’assassina is an alternative version of the classic spaghetti with tomato sauce, for a dinner that is different from the usual.

The territory
Figlia di una terra millenaria, un tempo unita sotto l’egida dell’Imperatore Federico II di Svevia, conosciuto ovunque come lo Stupor Mundi e il Puer Apuliae, adesso di confine tra la tradizione della Lucania (internazionalmente riconosciuta anche per Matera, Capitale Europea 2019 della Cultura) e la vocazione al nuovo della Puglia, tra le regioni italiane più apprezzate negli ultimi anni, dai turisti di tutto il mondo.
News
La cena perfetta
A special event to celebrate our pasta, with special guest Maria Grazia Cucinotta.

Subscribe to our Newsletter
YOU WILL IMMEDIATELY RECEIVE A 10% DISCOUNT COUPON
Always stay informed about our promotions