La Riccia

The Riccia belongs to the short pasta family. Thanks to its particular shape it is used in the most elaborate and imaginative recipes, such as those of Sicilian cuisine.

Try it with pistachio pesto and prawns.

Who we are

Pasta Porreca is a part of “Monteserico” business group, named in honor of the castle, an outpost of this frontier land.

RECIPES

La Riccia with rabbit

The recipe presented by Maria Grazia Cucinotta in the program L’ingrediente perfetto on La7, created together with the chef Flavio Biondo.

Difficulty: Easy

Time: 45 minutes

READ MORE

The territory

Figlia di una terra millenaria, un tempo unita sotto l’egida dell’Imperatore Federico II di Svevia, conosciuto ovunque come lo Stupor Mundi e il Puer Apuliae, adesso di confine tra la tradizione della Lucania (internazionalmente riconosciuta anche per Matera, Capitale Europea 2019 della Cultura) e la vocazione al nuovo della Puglia, tra le regioni italiane più apprezzate negli ultimi anni, dai turisti di tutto il mondo.

Subscribe to our Newsletter

YOU WILL IMMEDIATELY RECEIVE A 10% DISCOUNT COUPON
Always stay informed about our promotions

Menu

Iscriviti alla nostra Newsletter

RICEVERAI SUBITO UN BUONO SCONTO DEL 10%

Resta sempre informato sulle nostre promozioni